Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в нашия уебсайт.

Ако натиснете бутона Съгласен съм, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политика за поверителност.

Съгласен съм Не съм съгласен

За нас

„ПЕПИ Комерс“ ООД излиза на българския пазар през 1997 година. В началото основната дейност е търговията, като по-слабо развити са разфасовката на трупно месо и производство на месни полуфабрикати.

Фирмата бързо се разраства с приоритет върху производствената дейност, увеличават се инвестициите в сграден фонд, машини и оборудване. Благодарение на богатия си опит и професионализъм в месната индустрия, фирмата непрекъснато усъвършенства своята  производствената технология, разширява  продуктовия спектър с цел поддържане на високо качество и удовлетвореност на клиентите.

През 2007 г. е открито ново  предприятие за производство на бели и червени меса. Въведена е НАССР, системата за управление на качеството и безопасност на храните. Направени са инвестиции в специализирано оборудване за производство на сурово-сушени, пушени и варени колбаси и деликатеси по утвърдени европейски стандарти.

Днес „ПЕПИ Комерс“ ООД е модерно предприятие с широка продуктова гама, включваща разфасовка от червени меса (свинско, телешко, агнешко), производство на месни заготовки (млени меса), производство на полуфабрикати, сурово-сушени колбаси, варено-пушени колбаси и деликатеси, малотрайни колбаси. Всички предлагани продукти са с гарантирано високо качество, изработени по традиционни български рецепти.

Сертификат за безопасност на хранителните продукти